mei 10, 2016

Wie zijn wij?

Advocatenkantoor Verberkmoes is in januari 2003 opgericht door mr. Herman Verberkmoes. Na in 1980 te zijn afgestudeerd aan de Hogere Economische School in Rotterdam, behaalde hij in 1984 ook zijn Meestertitel in de Rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Naast specialistische juridische kennis heeft Mr. Verberkmoes ook veel inhoudelijke en bestuurlijke ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven.

Na tien jaar directielid te zijn geweest van de Factormaatschappij, keerde hij terug naar zijn oude liefde: de advocatuur. In 2003 richtte mr. Verberkmoes zelfstandig zijn inmiddels zeer succesvolle Advocatenkantoor Verberkmoes op. Dankzij zijn jarenlange ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven, beschikt hij over een groot netwerk. Zijn werkwijze is helder, duidelijk en transparant. Als ondernemer en voormalig bestuurder spreekt hij de taal van ondernemers en weet hij als geen ander welke aanpakt werkt. Noem het Rotterdams; zijn benadering is direct en waar nodig zeer volhardend. Het belang van de cliënt staat hierbij altijd centraal.

Advocatenkantoor Verberkmoes

Mr. Herman Verberkmoes

Weena 505
3013 AL Rotterdam

t: 06 51933781

email: advocatenkantoorverberkmoes@kpnmail.nl

Alle opdrachtgevers gaan een overeenkomst van opdracht aan met de heer H.W. Verberkmoes. Mr. Verberkmoes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd; Burgerlijk recht en Strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op elk geregistreerd hoofdrechtsgebied.